Salida a Sitges: Flores, sol y playa

corpus-sitges-5

L'estiu comença a instal·lar-se i estarà aquí durant una bona temporada. Per donar-li la benvinguda hem preparat, el proper diumenge 18 de juny, una visita a la ciutat de Sitges per passar un dia divertit, agradable i en bona companyia tot compartint una paella. 

La ciutat estarà celebrant la festa del Corpus Cristi. Per això, per començar farem un recorregut pel nucli antic i per alguns dels carrers de la ciutat per veure algunes de les catifes de flors que guarniran els carrers. A la tarda aprofitarem la platja per menjar i gaudir la resta de la jornada del mar i de les platges de Sitges.

 

 

Preu de l'excursió

Hi anirem amb transport públic utilitzant els trens de Rodalies. L'únic que haureu de pagar serà el del bitllet de transport. En arribar a l'estació cada persona comprarà el seu bitllet de transport (consultar preus).

 

Itinerari

11:10 Trobada a Passeig de Gràcia (estació de trens de Passeig de Gràcia)

11:28 Tren de Barcelona a Sitges (agafarem el tren que surt  sobre les 11:28 Horaris)

13:30 Dinar

16:30 Cafè

18:00  (aprox.) Sortida cap a Barcelona (Tren Sitges- Barcelona)

 

Punt de trobada

Ens trobarem l'entrada de l'estació que està a Passeig de Gràcia cantonada amb el Carrer d'Aragó a les 9:10h del matí. És important que arribis amb suficient antelació perquè agafarem el tren de les 11.:10h.

 

 

Vull anar-hi, com ho faig?

Inscriu-te omplint el formulari que trobaràs fent clic aquí: Vull inscriure-m'hi. En acabar el procés d'inscripció rebràs un mail amb la confirmació de la teva inscripció.

En cas de dubte, contacta amb la Vocalia d'Activitats Lúdiques a ludo@afirma-t.org.

 

Terminis

La data límit per a la inscripció és el 17 de Juny.

 

Dinar

En aquest cas, s'ha optat per prendre una paella en el Passeig Marítim de Sitges a càrrec de cada comensal. 

 

Obligacions legals

Com que és una excursió sense bus (cada persona viatja sota la seva responsabilitat) no s'inclourà l'assegurança per a accidents que tenim previst per a totes les nostres activitats en què contractem un autobús per a l'activitat.

 

Important

En cas que t'hagis inscrit a l'activitat i no puguis venir, et demanem que, si us plau, ens avisis trucant a algun dels integrants de la Comissió d'Activitats Lúdiques, o per Whatsapp o per mail.

El verano comienza a instalarse y estará por aquí una buena temporada. Para darle la bienvenida hemos preparado el próximo domingo 18 de junio, una visita a la ciudad de Sitges para pasar un día divertido, agradable y en buena compañía compartiendo una paella.

 

La ciudad estará celebrando la fiesta del Corpus Cristi. Por eso, para comenzar haremos un recorrido por el casco antiguo y por algunas de las calles de la ciudad para ver algunas de las alfombras de flores que adornaran las calles. Por la tarde aprovecharemos la playa para comer y disfrutar el resto de la jornada del mar y de las playas de Sitges

 

 

Precio de la Excursión

Iremos en transporte público utilizando los trenes de Rodalies. Lo único que tendréis que pagar será el del billete de transporte. Al llegar a la estación cada persona comprará su billete de transporte (consultar precios).

 

Itinerario

11:10  Encuentro en Passeig de Gracia (estación de trenes de Passeig de Gracia)

11:28 Tren Barcelona a Sitges (tomaremos el tren que sale de a las 11:28 Horarios)

14:00 Almuerzo

16:30  Café

18:oo  Salida hacia Barcelona (Tren Sitges- Barcelona)

 

Punto de encuentro

Nos encontraremos en el entrada de la estación que está en Passeig de Gracia esquina con Carrer d’Aragó a las 9:10h de la mañana.  Es importante que llegues con suficiente anticipación porqué tomaremos el tren de las 9:28h.

 

 

Quiero ir, ¿cómo lo hago?

Inscríbete rellenado el formulario que encontrarás haciendo click en: Quiero inscribirme.  Una vez terminado el proceso de inscripción recibirás un mail de confirmación de tu inscripción.

En caso de cualquier duda contacta con la Vocalía de Actividades Lúdicas en ludo@afirma-t.org.

 

Plazos

La fecha límite para la inscripción es el 17 de Junio.

 

Picnic

En esta ocasión se ha optado, por una paella en el Paseo Marítimo de Sitges a cargo de cada comensal. 

 

Obligaciones legales

Al ser una excursión sin bus (cada persona viaja bajo su responsabilidad) no se incluirá el seguro por accidentes que tenemos previsto para todas nuestras actividades en las contratamos un autobús para la actividad.

 

Importante

En caso de que te hayas inscrito a la actividad y no puedas venir, te pedimos que, por favor, nos avises llamando a alguno de los integrantes de la Comisión de Actividades Lúdicas, o por Whatsapp o por mail.