El 8 de julio siéntete orgullos@ y acompáñanos en el PRIDE de Barcelona

Dissabte 8 de juliol a les 16 h t'esperem a la Plaça Espanya perquè volem que tu també formis part de la desfilada Afirma't. Vine amb el "polo" de l'associació o amb una samarreta blanca i acompanya'ns durant la desfilada que acabarà vora les 19.30 al Moll de la Fusta. 


Després de la lectura del manifest, començarà la marxa que acabarà amb una gran festa al costat del mar. Esteu més que convidats i convidades, així que acompanye-nos i gaudiu de tot el que hem preparat! Aquest any el tema del PRIDE és la LGTBfòbia a l'esport, així que calçat els escalfadors, posat la cinta, els pantalons del gimnàs i vine a passar una tarda de festa i reivindicació.

T'esperem!

El sábado 8 de julio a los 16 h te esperamos en la Plaza España porque queremos que la tú también formes parte del desfile Afírma't. Vente con el "polo" de la asociación o con una camiseta blanca y acompáñanos durante el desfile que acabará sobre las 19.30 en Moll de la fusta.


Después de la lectura del manifiesto, empezará la marcha que acabará con una gran fiesta, cerca del mar. Estáis más que invitados e invitadas, así que ¡acompáñanos y disfrutad de todo lo que hemos preparado! Este año el tema del PRIDE es la LGTBfóbia en el deporte, de modo que ponte los calentadores, la cinta en el pelo, los pantalones del gimnasio y vente a pasar una tarda de fiesta y reivindicación.


¡Te esperamos!