Contacte


Com puc Col·laborar?

Ser voluntari/a

 

FES-TE MENTOR/A: Fem un acompanyament a aquelles persones que ens ho demanem per tractar temes de una forma totalment anònima i personalitza en temes como l’acceptació de l'homosexualitat, homofòbia interioritzada, sexe i relacions afectives, recursos LGTB, VIH i altres ETS. Organitzem un curs de voluntariat i mentoring anualment.

AJUDA’NS EN LA GESTIÓ DE L’ENTITAT: Afirma’t s’organitza amb una base social totalment voluntària. Depenent de l’experiència professional del voluntari, de les seves habilitats personals i les seves motivacions, li assignem una tasca concreta. Posa’t en contacte amb nosaltres.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Fer-me soci/a

Afirma't té com a objectiu fonamental estimular i promoure el benestar psicoemocional de les persones LGBT de manera que, fent-te'n soci/a, col·labores a que aquests objectius es puguin realitzar donant suport a projectes solidaris com el Projecte Mentors/es, el Projecte Gaviotas o el Projecte Pingüins, i alhora afavoreixes que la infraestructura necessària se segueixi sostenint.

FES-TE SOCI/A

Col·laboració econòmica puntual

El projecte de Afirma’t no seria possible sense l’aportació de moltes persones que decideixen col.laborar econòmicament amb l’entitat.

Fem una gestió eficient dels nostres recursos amb l’objectiu de donar cobertura als projectes que ja tenim engegats i als nous que volem iniciar.

FES UNA APORTACIÓ